Belajar Marketing Dengan Mudah & Murah

Belajar ikut masa anda pada bila-bila masa sahaja dengan harga terendah.

FAMOUZ Academy membuka peluang kepada semua untuk

belajar berkenaan marketing, iklan, sales & business.

Kenapa FAMOUZ Academy?

Image

Mudah Diakses

FAMOUZ Academy mudah diakses di mana-mana saja yang ada internet. Pembelajaran secara "self-paced".
Image

Mudah Difahami

Sama dengan visi & misi kami, keseluruhan kursus adalah dalam Bahasa Melayu & mudah difahami.
Image

Harga Yang Murah

Harga yang diberikan adalah harga yang sangat murah dan berpatutan untuk semua golongan yang ingin belajar.
Image

Fleksibel

Anda sendiri pilih masa & hari untuk anda melakukan pembelajaran atau ulangkaji. Tiada paksaan dari segi masa dan lokasi.

Lihat Apa Kata Mereka Yang Dah Belajar Bersama FAMOUZ Academy

Saya memang berminat dengan Facebook Ads ni, cuma saya tak pasti dekat mana saya patut belajar. Saya jumpa FAMOUZ Academy dan saya memang banyak belajar dari sini. Terima kasih FAMOUZ Academy!

Umar

Fresh Graduate
Saya baru dapat kerja dan saya disuruh untuk buat FB ads. Saya memang ada pernah buat tapi tak pernah buat secara mendalam. Bila Encik Izzat decide untuk launch FAMOUZ Academy, memang saya terus enroll course!

Nazatul

Marketing Executive
Tempat yang terbaik untuk belajar dari A-Z dalam Facebook Ads. Mostly content PERCUMA sahaja. Tapi, saya support dengan beli course Facebook Ads mereka. Memang sangat berguna & tak rugi beli.

Iqbal

Freelancer
Career saya memang terkesan semasa pandemic ni. Jadi, saya memang memerlukan skills ini sebab saya ada buat dropship. Memang mudah faham dan senang untuk execute. Terima kasih.

Sofia

Ecommerce Dropship
Memang nak belajar FB Ads ni. Dah Youtube semua tapi masih blur kadang-kadang sebab tak jumpa yang betul. Pastu leader saya suggest FAMOUZ Academy. Sampai sekarang saya "binge-watch" course yang ada.

Iman

Agent Produk Kecantikan
Masalah saya adalah dalam mendapatkan potential leads. Memang macam-macam dah buat. Rupanya saya baru tahu kegunaan Facebook Ads. Ingat Facebook ni untuk bersosial je. Nasib FAMOUZ Academy bagi tunjuk ajar.

Ariff

Financial & Takaful Planner

Instructor

Izzat Azwar
Izzat AzwarCEO of FAMOUZ Marketing
Mempunyai 7 tahun pengalaman menguruskan lebih dari 300+ clients dari segi; Jika anda seringkali melihat saya di laman sosial, tahniah kerana anda sedang membaca konten yang mampu membantu bisnes anda. Satu hari, saya terfikir macam mana nak bantu bisnes owner yang masih buntu macam mana nak mulakan perniagaan dengan betul. Setelah berbincang dengan team, saya decide untuk buka FAMOUZ Academy di mana anda sendiri boleh belajar mengikut masa anda sendiri dan di mana-mana saja anda berada!

Nak FAMOUZ Jalankan Iklan Untuk Bisnes Anda?

Kami juga menyediakan servis Facebook Ads Untuk Anda Yang Memerlukan!